Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Skupština BEST-a Zagreb u Kumrovcu

Kumrovec će 24 i 25. rujna 2011. godine biti domaćin redovne godišnje sjednice Skupštine studentske udruge BEST (Board of European Students of Technology) iz Zagreba.

BEST Zagreb prisutan je na gotovo svim tehničkim i tehnološkim fakultetima Sveučilišta u Zagrebu te broji oko 50 aktivnih članova. Članovi BEST-a Zagreb tijekom godine organiziraju brojna događanja poput sajma poslova, inženjerskih natjecanja, stručnih seminara, soft skills treninga te kulturnih razmjena. 2012. godine BEST Zagreb je organizator najvećeg Europskog inženjerskog natjecanja koje će se održati u Zagrebu. Na godišnjoj sjednici Skupštine BEST-a Zagreb članovima se podnose izvještaji o projektima realiziranim u protekloj godini, donose se odluke o organiziranju projekta u narednoj godini, te se izabire novi Upravni odbor i voditelji projekata. U Upravni odbor bira se Predsjednik, osoba Odgovorna za odnose sa tvrtkama, osoba Odgovorna za odnose sa javnošću, osoba Odgovorna za ljudske potencijale te osoba Odgovorna za informacijske tehnologije. U sklopu radionica na Skupštini članovi također raspravljaju o konkretnim pitanjima te evaluiraju dosadašnji rad i dobivene zaključke implementiraju u planiranje budućeg rada.

BEST Zagreb dio je međunarodne organizacije Board of European Students of Technology (BEST). BEST obuhvaća 90 europskih sveučilišta u više od 30 europskih zemalja, a BEST Zagreb jedna je od najjačih i najaktivnijih lokalnih BEST grupa. Glavni cilj udruge je povezivanje studenata, sveučilišta i tvrtki. BEST Zagreb studentima omogućuje dodatno stručnu edukaciju, upoznavanje sa europskim kulturama i sklapanje novih prijateljstva diljem Europe.