Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

U Kumrovcu započinje “Škola za život”

U Osnovnoj školi Josipa Broza u Kumrovcu u ponedjeljak započinje eksperimentalni program “Škola za život”. U tu svrhu OŠ Josipa Broza opremljena je suvremenom informatičkom opremom. Općina Kumrovec je u suradnji sa Krapinsko-zagorskom županijom, Ministarstvom znanosti i obrazovanja, općinom Zagorska Sela i drugim donatorima za potrebe škole osigurala između ostalog vrijednu informatičku opremu; 50 tabet računala, 3 kompleta pametnih ploča sa svom pripadajućom opremom, 11 prijenosnih računala, projektor sa mogućnošću projekcije s računala i sa pametnih uređaja. U srijedu je između Općine Kumrovec i škole izvršena primopredaja 11 prijenosnih računala te jednog projektora. Primopredaji su uz načelnika Općine Kumrovec Roberta Šplajta prisustvovale i ravnateljica OŠ Josipa Broza Željka Topfer, načelnica Općine Zagorska Sela Ksenija Krivec Jurak te zamjenica načelnika Općine Kumrovec Danijela Lončar.
Do kraja rujna očekuje se isporuka i instalacija i puštanje u rad sve nabavljene informatičke opreme.
Ove godine Općina Kumrovec nabavila je i udžbenike za sve učenike OŠ Josipa Broza iz Kumrovca i Osnovne škole Đure Prejca iz Desinića koji imaju prebivalište na području Općine Kumrovec. Udžbenici su stigli te će učenike dočekati u ponedjeljak na njihovim školskim klupama.
Želimo zaželjeti dobrodošlicu u školu našim školarcima, osigurati im što bolje uvijete u školi, a od njih samo tražimo da marljivo uče.