Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

TRČI, SKOČI, BACI – RAZVOR 2011.

Prekrasnog sunčanog dana u nadasve sportskoj atmosferi proteklo je II. Atletsko prvenstvo učenika osnovnih škola „TRČI, SKOČI, BACI – RAZVOR 2011.“

Na prvenstvu je sudjelovalo šezdeset učenika iz triju škola: OŠ Antuna Mihanovića Klanjec, OŠ Josipa Broza Kumrovec i OŠ Lijepe Naše Tuhelj.

Svaku je školu u pojedinoj disciplini predstavljalo po dvoje učenika, a natjecali su se u pet atletskih disciplina: skok u vis(m,ž), bacanje kugle(m,ž), skok u dalj(m,ž), trčanje na 600 m(ž) i 800 m (m), te trčanje na 100 m (m,ž).

Tri prvoplasirana učenika u svakoj kategoriji nagrađena su medaljama, a najuspješnijim školskim ekipama dodijeljeni su pehari. Bodovanje za najbolje školske ekipe izvršeno je prema postignutim plasmanima svih natjecatelja u svim pojedinačnim disciplinama (2. mjesto 6 bodova, 2. mjesto 5 bodova, 3. mjesto 4 boda, 4. mjesto 3 boda, 5. mjesto 2 boda, 6. mjesto 1 bod).

 

PREGLED SVIH ODLIČJA (z – zlatno, s – srebrno, b – brončano)

OŠ Josipa Broza Kumrovec – Učenice: 2 s, 1 b; Učenici: 4 z, 2s, 1b

OŠ Antuna Mihanovića Klanjec – Učenice: 2z, 2s, 2b; Učenici: 1z, 2s, 3b

OŠ Lijepa naša Tuhelj – Učenice: 3z, 2s, 1b; Učenici: 1s, 1b

 

Kao posljednja disciplina istrčana je i revijalna utrka mješovite štafete 4 x 200 m u kojoj se ne dodjeljuju odličja i ne boduje se za ekipni plasman, a pobijedila je ekipa OŠ Antuna Mihanovića Klanjec.

U svim skakačkim disciplinama i bacanju kugle, postignuti su bolji rezultati nego prošle godine.

Pregled rezultata i plasmana učenica možete vidjeti ovdje.

Pregled rezultata i plasmana učenika možete vidjeti ovdje.