Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

RJEŠENJE O ODREĐIVANJU BIRAČKIH MJESTA NA PODRUČJU OPĆINE KUMROVEC

Izborno povjerenstvo 3. (treće) izborne jedinice

Na temelju Zakona o izboru zastupnika u Hrvatski sabor Izborno povjerenstvo 3.(treće) izborne jedinice donosi

 

R J E Š E NJ E
O ODREĐIVANJU BIRAČKIH MJESTA
NA PODRUČJU OPĆINE KUMROVEC
 

3. (trećoj) izbornoj jedinici na području OPĆINE KUMROVEC određuju se biračka mjesta:

1. Biračko mjesto broj 1. KUMROVEC, U Vijećnici Općine Kumrovec, ul.Josipa Broza 12, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u naselju Kumrovec.

2. Biračko mjesto broj 2. KLADNIK, u poslovnom prostoru Božidara Berca, Kladinik 45, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u naselju Kladnik.

3. Biračko mjesto broj 3. DONJI ŠKRNIK, u obiteljskoj kući Branka Antolića, Doni Škrnik 35, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u naselju Donji Škrnik.

4. Biračko mjesto broj 4. RAZVOR, u poslovnom objektu ”Vag-Toni”,vl. Lidije Starešina, Razvor 10,na kojem će glasovati birači s prebivalištem u naselju Razvor.

5. Biračko mjesto broj 5. RAVNO BREZJE, u obiteljskoj kući Jadranke Žgela, Ravno Brezje 18, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u naselju Ravno Brezje.

6. Biračko mjesto broj 6. VELINCI, u obiteljskoj kući Božidara Ivića, Velinci 18 A, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u naselju Velinci.

7. Biračko mjesto broj 7. RAZDRTO TUHELJSKO I PODGORA, u obiteljskoj kući Zvonimira Petrišića,_Razdrto Tuheljsko 19, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u naseljima Razdrto Tuheljsko i Podgora.

8. Biračko mjesto broj 8. DUGNJEVEC u obiteljskoj kući Mladena Žnidarec, Dugnjevec 36, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u naselju Dugnjevec.

9. Biračko mjesto broj 9. RISVICA , u obiteljskoj kući Martina Blažička,_Riscvica 27, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u naselju Risvica.