Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Rekordan broj prijava za RALLY KUMROVEC

Deset dana ostalo je do prvog rallya nove sezone. Broj prijavljenih vozača u odnosu na prvu godinu gotovo se udvostručio. Novost koju su natjecatelji vrlo dobro prihvatili je mogućnost predprijavljivanja, putem koje su vozači najavljivali svoj nastup na 3. rallyu Kumrovec. Činili su to prije nego li je objavljen itinerer utrke, čime su organizatoru, AK Delta sport iskazali povjerenje. Mogućnost prijavljivanja otvorena je do 14. ožujka.

„Imamo dosad šezdesetak prijava, vrlo smo zadovoljni što se tiče broja prijava ove godine, pogotovo što smo stavili mogućnost online predprijave. Vozači su to prepoznali i prijavljivali se putem online predprijava, tako da još nisu prijave zaključene, a imamo već šezdesetak prijava na što smo vrlo ponosni.“ – rekao je direktor utrke Slaven Dedić.

rally fotka 01

Ovogodišnji itinerer sastoji se od 10 brzinskih ispita dužine 75 km, a ukupna dužina rallya je 135 km. Natjecanje je dvodnevno, u petak 22. ožujka vozit će se shakedown i dva brzinca, dok je preostalih osam brzinskih ispita na rasporedu u subotu 23. ožujka.

„Brzinci jesu novi ako se gledaju kompletni, ni jedan nije isti. Cijela koncepcija samih brzinaca je ostala ista i neki dijelovi su isti kao i prošle godine, tako da vjerujem da će se vozači brzo uklopiti.“ – zaključio je Dedić.