Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

RALLY KUMROVEC NA KREATOR TV-U UŽIVO!

foto

RALLY KUMROVEC NA KREATOR TV-U UŽIVO!
Pripreme za 4. Rally Kumrovec 2015. bliže se kraju. Objavljen je rally vodič, koji je dostupan na službenim stranicama www.rally-kumrovec.com, u Hrvatskom zagorju postavljeni su promotivni plakati, a ovog je tjedna dogovorena suradnja s televizijskom kućom Kreator TV. Uz promotivne aktivnosti uoči Rallya Kumrovec i reportaže koja će se emitirati nakon utrke, Kreator TV će prenositi prolog Terme Tuhelj u petak, 10. travnja od 18 sati.
„Htjeli smo od utrke napraviti još veći spektakl nego dosadašnjih godina. Stoga smo uveli prolog, tzv. Super special stage, koji će se voziti u noćnim uvjetima ispred samog hotelsko-bazenskog kompleksa Terme Tuhelj. Upravo će taj dio utrke zahvaljujući našem partneru Kreator TV-u biti dostupan u televizijskom prijenosu i putem internetskog streaminga“, rekao je predsjednik kluba organizatora AK Delta Sport Edin-Dino Deljkić i dodao: „Svi naši vozači, svih disciplina, ne samo rallya, su matadori koji zaslužuju medijsku pažnju. Mi ćemo im u suradnji s Kreator TV-om ove godine omogućiti dodatnu pažnju. Nadamo se da će i drugi klubovi krenuti našim stopama i da će dobru organizaciju nadograditi promotivnim aktivnostima, kao logičnim slijedom događanja koja organiziraju“.
„U ovom trenutku za utrku je putem prijava i online predprijava najavljen nastup 55 posada iz Hrvatske i još četiri zemlje – Bosne i Hercegovine, Slovenije, Srbije, Austrije i Mađarske. Očekujemo da će ta brojka do zaključenja procesa prijavljivanja dodatno porasti. Prijavljeni automobili su vrlo atraktivni, između ostalog po jedno vozilo klasa R5 i WRC, devet Mitsubishi Lancera raznih evolucija, jedan Subaru“, izjavio je direktor rallya Željko Štefanić.
Specifičnost ovogodišnjeg Rallya Kumrovec je kompaktnost, smatra predsjednik AK Delta Sport Edin-Dino Deljkić: „Cijelo natjecanje će se odvijati u samom mjestu Kumrovec. Gledatelji koji stignu i parkiraju svoje vozilo moći će u samo pet minuta hoda obići servisno parkiralište, startno-ciljni prostor i brzinske ispite“.
Rally Kurmovec počinje u petak, 10. travnja prologom na parkiralištu Termi Tuhelj. U subotu, 11. travnja vozit će se preostala četiri brzinska ispita u Kumrovcu i njegovoj neposrednoj okolici.
Dodatne informacije dostupne su na:
www.rally-kumrovec.com
www.facebook.com/rally.kumrovec