Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

RALLY KUMROVEC 2016. U NOVOM TERMINU I S NOVIM IMENOM!

 

Automobilistička sezona i ove godine počet će u Kumrovcu, prvog vikenda u ožujku. Termin je raniji nego proteklih godina, pa će se nakon dugo vremena jedan rally Prvenstva Hrvatske voziti u kalendarskoj zimi. Iako su proteklih godina zimski mjeseci iznadprosječno topli, nije isključena mogućnost da će se u Kumrovcu voziti u snježnim uvjetima.

Organizatoru će ove godine partner biti hrvatska naftna kompanija INA. “Već dugi niz godina INA je jedan od najvećih sponzora sporta u Hrvatskoj, a posebno nam je drago da su rally u Kumrovcu prepoznali kao dobro organiziranu manifestaciju koja svake godine okuplja velik broj gledatelja. „Naftna industrija i automobilizam sasvim su logičan “brak” u svakoj zemlji, pa i u Hrvatskoj, stoga se nadam da je ovo samo početak višegodišnje suradnje našeg kluba s jednim od vodećih hrvatskih poduzeća” – zadovoljan je po potpisivanju ugovora o suradnji bio predsjednik kluba organizatora AK Delta Sport Dino Deljkić.

Na internetskoj stranici 5. INA Rallya Kumrovec 2016. već su otvorene predprijave, a početak  službenog procesa prijavljivanja za utrku očekuje se od 22. siječnja. Format natjecanja ostaje gotovo identičan prošlosezonskom, uz manje preinake koje su učinjene na sugestiju samih natjecatelja. U petak, 4. ožujka, uz prijenos uživo i na internetu putem Kreator.Tv-a, voziti će se dva brzinska ispita revijalnog karaktera na parkiralištu našeg partnera Termi Tuhelj koji i ove godine sprema povoljne uvjete smještaja za sve sudionike natjecanja. Subota donosi četiri brzinska ispita na kružnoj stazi dostupnih na samo tri minute hoda od startno-ciljnog portala u Muzeju Staro selo u Kumrovcu.

 Dodatne informacije dostupne su na:

www.rally-kumrovec.com

www.facebook.com/rally.kumrovec