Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Provedba upitnika za mlade

❗️

Mreža udruga Zagor, Općina Kumrovec i Sportsko društvo Kumrovec pozivaju mlade od 15 do 30 godina s područja Kumrovca da popune upitnik o potrebama mladih u Općini Kumrovec.Kako bismo prikupili podatke o trenutnoj situaciji mladih, molimo da ispunite anketni upitnik i da na taj način sudjelujete u kreiranju smjernica za planiranje budućih aktivnosti u Vašoj lokalnoj zajednici.

Upitnik je otvoren za ispunjavanje mjesec dana, od 28. siječnja 2022. do 28. veljače 2022. godine. Upitnik popunjavaju mladi od 15 do 30 godina koji imaju prebivalište/boravište na području Općine Kumrovec. Vrijeme potrebno za popunjavanje upitnika je oko 10 minuta.

Upitnik možete ispuniti ovdje:https://docs.google.com/…/1FAIpQLSeciSUoqqdfLb…/viewformOvaj upitnik se provodi u sklopu projekta “PReuzmi AkTIvizam” kojeg provodi Mreža udruga Zagor u partnerstvu s Osnovnom školom Lijepa naša (Tuhelj) i Osnovnom školom Josipa Broza (Kumrovec). Projekt je financijski podržan kroz Active Citizens Fund Hrvatska. #acfcroatia#acfhrvatska#acfmaliprojekti