Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

JAVNI POZIV – za pomoć poljoprivrednicima na poplavljenim područjima Slavonije

Krapinsko-zagorska županija pokreće inicijativu za pomoć poljoprivrednicima na poplavljenim područjima slavonije koji su pretrpjeli velike stete u stočnom fondu, te velike gubitke u hrani za stoku.

Krapinsko-zagorska županija poziva poljoprivrednike s područja Županije, ukoliko su u mogućnosti, da doniraju hranu za životinje sa poplavljenih područja u Slavoniji kao što su bale sijena, žitarice i sl.

Također pozivaju se i vlasnici parcela koje imaju nepokošene livade, a nemaju potrebe za tim sijenom da se također uključe u ovu akciju, te ustupe površine za koje će Krapinsko-zagorska županija organizirati košnju i baliranje.

Sakupljanje hrane organizirati će se po punktovima ovisno o broju prijavljenih interesanata i količini hrane o čemu će se zainteresirani naknadno obavjestiti.

Molimo da se zainteresirani poljoprivrednici i vlasnici nepokošenih livada jave u Krapinsko-zagorsku županiju, djelatnici Marini Krog osobno dolaskom u Krapinu, Magistratska 1, na broj telefona 049/329-049 ili na e-mail: marina.krog@kzz.hr
Dodatne informacije možete naći na stranicama KZŽ
http://www.kzz.hr/pomoc-poljoprivrednicima-poplavljene-slavonije