Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

DIV-DION-JON 2014

JON-NA-SUTLI-2014-c
Izviđački pokret je dobrovoljni, nepolitični, odgojni i obrazovni pokret za djecu i mlade otvoren za sve bez obzira na spol, podrijetlo, rasu ili vjeroispovijest.
Svrha izviđačkog pokreta je:
doprinositi razvoju djece i mladih u postizanju njihovih punih tjelesnih, umnih, osjećajnih, društvenih i duhovnih potencijala kao pojedinaca, kao odgovornih građana i kao članova njihove lokalne, nacionalne i međunarodne zajednice.
Državni izviđački višeboj (DIV) i Državno izviđačko orijentacijsko natjecanje (DION), pod službenim nazivom JON NA SUTLI, održava se za obje starosne kategorije „izviđači i planinke“ te „istraživači“.
Natjecanje se održava na području općine Kumrovec, i djelomično Grada Klanjec održava se u terminu od 30. svibnja do 01. lipnja. 2014.
Organizaciju natjecanja pomažu:
Pokrovitelj: Krapinsko-zagorska županija
Suorganizatori: Općina Kumrovec, Osnovna škola Josipa Broza Kumrovec, Savez izviđača Hrvatske, Savez izviđača Zagreb, Hrvatski crveni križ Zagreb
Partneri: Državna uprava za zaštitu i spašavanje, DVD Kumrovec, Orijentacijski klub Vihor Zagreb, Grad Zagreb – gradski ured za obrazovanje, kulturu i sport

Sve daljnje informacije mogu se dobiti na:
oijarun@gmail.com
DIV plakat A4 2014 L03 (1)