Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Javni poziv za podnošenje zahtjeva za kupnju stana iz Programa društveno poticane stanogradnje na području Općine Kumrovec – NAJAVA

U najavi je raspisivanje Javnog poziva za podnošenje zahtjeva za kupnju stana iz Programa društveno poticane stanogradnje na području Općine Kumrovec radi utvrđivanja liste reda prvenstva.

Kriteriji koje treba podnositelj zahtjeva ispunjavati nalaze se u Odluci o uvjetima, mjerilima i postupku za utvrđivanje reda prvenstva za kupnju stanova iz Programa društveno poticane stanogradnje na području Općine Kumrovec koja se nalazi u prilogu ove objave. Put do stana i općenito o Programu društveno poticane stanogradnje možete pogledati na stranicama Agencije za pravni promet i posredovanje nekretninama ili ovdje:

http://apn.hr/izgradnja-i-prodaja-stanova-pos/put-do-stana

Sva pitanja ili nejasnoće mogu se postaviti na prezentaciji koja će se održati od strane Agencije za pravni promet i posredovanje nekretninama u utorak 06.10.2020. godine s početkom u 18:00 sati u prostorima velike vijećnice Općine Kumrovec.

Molimo da svoj dolazak predbilježite putem mail-a poskumrovec@gmail.com radi osiguranja mjera HZJZ najkasnije do 05.10.2020. godine do 15:00 sati