Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

3. MEĐUOPĆINSKO ATLETSKO NATJECANJE

31.05.2012. obilježili smo Svjetski dan sporta te ujedno proslavili i Dan škole. U našoj dolini Sutle svjetski dan sporta obilježavamo već treću godinu zaredom međuopćinskim atletskim natjecanjem pod geslom „Trči, skoči, baci!“

Ove su godine na natjecanju nastupili: OŠ Lijepa naša Tuhelj, OŠ Antuna Mihanovića Klanjec, OŠ Pavla Štoosa Kraljevec na Sutli, OŠ Josipa Broza Kumrovec i po prvi puta pridružili su nam se susjedi iz Slovenije, OŠ Bistrica ob Sotli, nažalost u nepunom sastavu, ali nadamo se da će iduće godine doći kompletni.

Natjecatelji su odmjerili snage u sljedećim disciplinama: skok uvis (m i ž), skok udalj (m i ž), trčanje 100m (m i ž), bacanje kugle (m i ž), trčanje 800m (m), trčanje 600 m (ž), mješovita štafeta 4x200m (revijalni karakter).

Od pojedinačnih rezultata naših učenika posebno valja istaknuti Marka Zgoreleca (zlato u bacanju kugle), Luku Kunštića (zlato u skoku udalj), Žana Žlendera (zlato na 100 m), Josipu Zgorelec (srebro u skoku udalj) te Danijelu Orlović (bronca u bacanju kugle). Čestitke i svim ostalim učenicima koji su nastupili i branili boje naše škole.

 

Naši dječaci osvojili su ukupno drugo mjesto dok su djevojčice bile treće. Pobjednici u obje kategorije bili su učenici OŠ Antuna Mihanovića Klanjec te im ovim putem čestitamo.

Veliko HVALA našim navijačima na bučnoj podršci koju su pružali natjecateljima tokom čitave manifestacije. Pohvale i kreativnim curama iz osmog razreda koje su posebno za ovu prigodu izradile transparent podrške za naše natjecatelje.

Zagvozda Dario