Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Proglašenje elementarne nepogode uzrokovane olujnim nevrijemenom 25.06.2016.

obavijest-885x350
Župan Krapinsko-zagorske županije proglasio je elementarnu nepogodu na području Općine Kumrovec uzrokovanu olujnim nevrijemenom praćenim obilnom kišom i tučom 25.lipnja 2016.

Prijavu štete moguće je izvršiti Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Kumrovec isključivo radnim danom do 09:00 do 13:00 sati od ponedjeljka 04.07.2016. do petka 15.07.2016.
Budući da se sanacija štete na javnim objektima, prometnicama i ostalim javnim površinama još uvijek provodi molimo prijavitelje za razumjevanje te da izvrše prijavu šteta u prethodno navedenim vremenskim okvirima budući da prijava van navedenih vremenskih okvira neće biti moguća

Moguće je prijaviti štete na stambenim i gospodarskim objektima te poljoprivrednim usjevima sukladno uputstvima koja se naleze na 3. stranici EN-P obrazca koji je u prilogu.
Molimo sve prijavitelje da pažljivo prouče uputstva za prijavu i pripreme sve potreben podatke za izvršenje prijave štete.

Ovim putem molimo sve prijavitelje štete da pri prijavi pripreme posjedovne listove i brojeve katastarskih čestica radi usporedbe prijave štete sa prijavama štete od elementarne nepogode – mraza koja je ranije ove godine proglašena na području Općine Kumrovec kako bi se utvrdio točan postotak oštećenja na poljoprivrednim usjevima.

Dokumentacija:

Odluka o proglašenju elementarne nepogode – olujno nevrijeme 25.06.2016.
OBRAZAC EN-P