Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Najava: “100% Zagorsko” u Zagrebu

590x590_100
U petak i subotu, 19. i 20. rujna 2014. godine na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu održat će se sajamska izložba Krapinsko-zagorske županije pod nazivom „100% ZAGORSKO“.

„100% ZAGORSKO“ je manifestacija PRODAJNO-IZLOŽBENOG karaktera na kojoj će se izlagati poljoprivredni proizvodi uzgojeni na tradicijski, konvencionalni, integrirani i ekološki način, te proizvodi tradicijskih obrta Krapinsko-zagorske županije. Cilj ove manifestacije je zajedničkim snagama kroz prezentaciju proizvoda i usluga promovirati Krapinsko-zagorsku županiju kao destinaciju u kojoj se njeguje tradicija, vrednuje kvaliteta proizvoda i usluga te kao županiju koja na autohtonim proizvodima i tradiciji gradi robne marke i turističke brandove. Manifestacijom „100% ZAGORSKO“, izložbom poljoprivrednih proizvoda uzgojenih na tradicijski, konvencionalni, integrirani i ekološki način te predstavljanjem tradicijskih obrta, seoskih gospodarstava, turističkih objekata i toplica, Krapinsko-zagorska županija promovira se kao poželjna turistička destinacija bogate kulturne baštine i enogastronomske ponude, s brojnim manifestacijama i rekreativnim sadržajima.

Manifestacija će trajati dva dana, a sama sajamska izložba postati će poveznica između malih proizvođača i krajnjih potrošača.

Pozivaju se svi zainteresirani poljoprivredni proizvođači, udruge, zadruge i obrti koji imaju sjedište i/ili vrše proizvodnju na području Krapinsko-zagroske županije da svoje prijave za sudjelovanje na ovoj sajamskoj izložbi dostave najkasnije do 15. kolovoza 2014. godine, poštom ili osobno. Prijavnice i Ugovore za sudjelovanje na ovoj manifestaciji mogu se dobiti u Krapinsko-zagorskoj županiji, Upravni odjel za poljoprivredu i na web stranici www.kzz.hr. Ispunjene i potpisane prijavnice, dva (2) potpisana Ugovora (prilozi ispod teksta) i kopiju prometne dozvole za dostavna vozila dostavite na adresu Krapinsko-zagorska županija, Upravni odjel za gospodarstvo, poljoprivredu, promet, komunalnu infrastrukturu i EU fondove, Magistratska 1, Krapina.

Za sve dodatne informacije obratite se u Upravni odjel za gospodarstvo, poljoprivredu, promet, komunalnu infrastrukturu i EU fondove pozivom na broj 049/329-086 ili na e-mail: snjezana.murr@kzz.hr, drazenka.grah@kzz.hr.

Prilozi:
100posto_zagorsko_2014_poziv

KZZ_100_posto_zagorsko_2014_prijavnica

KZZ_100_posto_zagorsko_ugovor