Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Fotogalerija: 12. MEMORIJALNI MALONOGOMETNI TURNIR “BORIS MUTIĆ”

U subotu, 29.06.2024. na školskom igralištu odigran je 12. Memorijalni malonogometni turnir ‘Boris Mutić’ u organizaciji Sportskog društva Kumrovec. U jutarnjim satima, delegacija Općine Kumrovec i Sportskog društva Kumrovec zapalila je svijeće na grobu Borisa Mutića u Zagorskim Selima.

Memorijalni malonogometni turnir u čast našem legendarnom sportskom novinaru započeo je tradicionalnom revijalnom utakmicom HRT-a i Županovom ekipom. Turnir je otvoren nastupom Jakova Šoštara, učenika prerano preminulog Aljoše Mutića ( sin Borisa Mutića ) koji je odsvirao himnu, te Desiničkim mažoretkinjama.

Na turniru je igralo 12 ekipa, od toga 1 ekipa iz Bistrice ob Sotli ( Slovenija ) i po prvi puta članovi nogometnog kluba iz Berova, našeg pobratimljenog mjesta ( Sjeverna Makedonija ).

Prvu nagradu, pehar, prijelazni pehar i 1000 eura, odnijela je ekipa Oprobaj iz Kraljevca na Sutli i Novih Dvora, pehar za drugo mjesto i 500 eura osvojila je ekipa Čebelarstvo Matek, Sportsko društvo Bistrica, a treća je bila ekipa R Cars Pregrada koja je dobila pehar za treće mjesto i novčanu nagradu od 300 eura. 

Pehar za najboljeg igrača turnira dobio je Martin Zrnc, najbolji strijelac je bio Goran Vdović, a najboljim golmanom proglašen je Franjo Žigman.