Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Društveno Kulturni dom u Razvoru objekt je u vlasništvu Općine Kumrovec u sklopu sportsko-rekreacijskog centra u naselju Razvor. U sklopu novoobnovljenog prostora Društveno-kulturnog doma nalaze se kuhinja, dvije dvorane i sanitarni prostori. U prostoru je instalirana i vrhunska audio vizualna oprema te je prostor pogodan za održavanje poslovnih događanja. Prostor je opremljen i stolovima i stolicama za smještaj do maksimalno 150 osoba te ima osiguran i privatni parking. Cijeli unutarnji i vanjski prostor zgrade pokriven je video nadzorom za maksimalnu sigurnost posjetitelje i njihove imovine.

Prostor društveno kulturnog doma u Razvoru moguće je iznajmiti sukladno slijedećim uvjetima;

  Kategorija zakupnikaCijena dnevnog najma prostora dvorane i opreme
Korisnici s područja Općine Kumrovec220,00 eura
Korisnici izvan područja Općine Kumrovec350,00 eura
  Kategorija zakupnikaCijena najma prostora dvorane posebne prigode (svadbene svečanosti)
Zimski period 01.11. – 31.03. Ljetni period 01.04. – 30.10.
Korisnici s područja Općine Kumrovec700,00 eura
Korisnici izvan područja Općine Kumrovec1.000,00 eura
U cijenu najma uključeno je korištenje stolova i stolica do maksimalno 150 osoba. Korištenje instalirane audiovizualne opreme moguće je isključivo od strane tehničara ovlaštenog od strane općine Kumrovec te navedeno nije dio cijene najma prostora već je isto moguće posebno ugovarati sukladno potrebi.

Za rezervacije termina kontaktirati Jedinstveni upravni odjel Općine Kumrovec na broj 049/553-728 ili email: opcina@kumrovec.hr